Algemene Site Map -
Laminaat Deurne

Bouman project & woningstoffering levert en plaatst laminaat in Deurne en omgeving. Bouman heeft jarenlange ervaring met laminaatvloeren en is de expert in laminaat in regio Deurne voor zowel bedrijven als particulieren.

Laminaat en parket

Laminaat en parket lijken veel op elkaar. Toch zijn er een paar verschillen tussen deze vloeren. Een parketvloer bestaat uit alleen hout, maar vloer met laminaat bestaat uit drie lagen, het plaatmateriaal, een kunststoflaag en een beschermlaag. Een laminaatvloer wordt bevestigd door middel van een kliksysteem in plaats van lijm. Dit zorgt ervoor dat een laminaatvloer niet alleen makkelijk geplaatst kan worden, maar ook makkelijk uit elkaar gehaald kan worden, zodat deze meegenomen kan worden.

Werkwijze laminaat leggen

Voor het laminaat aangelegd zal worden, kijken we eerst naar het soort ondervloer dat bij u ligt. Zo zullen we eerst groene platen leggen bij een houten vloer of een vochtscherm plaatsen als er een betonnen vloer ligt.

Diensten

Bouman levert en legt niet alleen laminaat in Deurne en omstreken. Ook andere harde vloeren, zoals vinyl, pvc, rubber en linoleum leveren en plaatsen wij. U kunt ook bij ons terecht voor egalisering van vloeren, tapijten, kunstgras en raamdecoratie. Bouman project en woningstoffering is uw betrouwbare partner op gebied van laminaat en andere vloeren in de regio Deurne.

Over Bouman

Voor advies over uw vloer kunt u ook bij ons terecht. Onze medewerkers geven u graag advies. Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen op onze vestiging vlakbij Deurne, in Helmond.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu