Algemene Site Map -
Laminaat Eindhoven

Voor een betrouwbare leverancier en legger van laminaat in Eindhoven en omgeving kunt u het beste bij Bouman project & woningstoffering zijn. Bouman heeft met de vele jaren ervaring en de vele projecten in laminaatvloeraanleg aangetoond dat zij de expert zijn in laminaat in Eindhoven, Helmond en omgeving. Het leveren en aanleggen van laminaatvloeren wordt voor zowel particulieren als voor bedrijven gedaan.

Parket en laminaat

Hoewel laminaat veel op parket lijkt, zijn er toch een aantal verschillen. Zo bestaat parket alleen uit hout, terwijl een laminaatvloer uit drie lagen bestaat. Een kunstlaag, een beschermlaag en het plaatmateriaal. Een vloer van laminaat zit vast door middel van een kliksysteem. De plaatsing van laminaat is daardoor vrij eenvoudig. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van lijm om de vloer vast te maken, kan de vloer weer makkelijk uit elkaar gehaald en meegenomen worden.

Werkwijze laminaat leggen

Er moet eerst naar het type ondervloer gekeken worden, voordat het laminaat gelegd wordt. Bij een betonnen vloer maken wij gebruik van een vochtscherm. Als u een houten vloer heeft, dan zal de ondervloer gemaakt worden van de standaard groene platen ondervloer.

De producten

Bouman project & woningstoffering levert en leg naast laminaat in Eindhoven en omgeving ook andere harde vloeren, zoals linoleum, rubber, pvc en vinyl. Daarnaast biedt Bouman ook tapijten, raamdecoratie, kunstgras en het egaliseren van vloeren aan. Hierin is Bouman project en woningstoffering de expert in de Eindhoven en Helmond.

Over Bouman project & woningstoffering

Naast het aanleggen en leveren van vloeren, kunt u ook bij ons terecht voor advies. Neem gerust een kijkje bij onze vestiging in Helmond, slechts op zo'n 10 km afstand van Eindhoven, voor ons laminaat aanbod.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu