Algemene Site Map -
Laminaat Helmond

Bouman project & woningstoffering is leverancier van laminaat in Helmond. Ook het plaatsen van vloeren wordt door Bouman gedaan. Met jarenlange ervaring en de vele laminaatvloeren die zijn aangelegd, is aangetoond dat Bouman de expert is in laminaat in Helmond en omgeving voor particulieren en bedrijven.

Laminaat en parket

Laminaat lijkt veel op parket, maar er zijn toch een paar verschillen. Parket bestaat uit alleen hout, terwijl laminaat uit drie lagen bestaat; een kunststoflaag, een beschermlaag en het plaatmateriaal.
Bij laminaat worden de planken verbonden met een kliksysteem. Dit maakt het plaatsen van een laminaatvloer een stuk makkelijker dan de meeste mensen denken. Er wordt dus ook geen lijm gebruikt om de vloer vast te maken, waardoor je de vloer ook weer uit elkaar kan halen en kan meenemen.

Werkwijze laminaat leggen

Alvorens het laminaat wordt gelegd, zal er naar de ondervloer moeten worden gekeken. Heeft u een betonnen vloer? Dan maken we gebruik van een vochtscherm. Bij een houten vloer kan gebruik worden gemaakt van onze standaard groene platen ondervloer.

Diensten

Naast het leveren en aanleggen van laminaat, legt en levert Bouman in Helmond en omgeving meer harde vloeren, waaronder: pvc, vinyl, linoleum en rubber. Ook voor het egaliseren van vloeren, tapijten, raamdecoratie en kunstgras is Bouman project en woningstoffering de professional in Helmond en omgeving.

Over Bouman

Heeft u advies nodig over uw vloer? Ook daarmee helpen wij u graag. Kom bij onze vestiging langs in Helmond voor een kijkje in ons aanbod van laminaat en andere vloeren.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu